Hirdetés

FIFA 15 - a bug, amitől még a kapus is csak a labdát kergeti (frissítve)

|

Egy komoly hiba került elő az EA legújabb focis mókájában, ami egyébként első látásra vicces. De aztán egyáltalán nem.

Hirdetés

Frissítés: Az Electronic Arts megtalálta a probléma forrását: a bug azoknál jelentkezik, akik négy karakteres vagy annál rövidebb nevet adtak számítógépüknek. Amíg a javítás meg nem érkezik, addig az érintettek megpróbálhatják átnevezni a gépet, csak figyeljenek arra, hogy öt karakternél hosszabb nevet válasszanak.

Korábban írtuk: Emlékeztek, amikor gyerekként a gyepen mindenki a labda körül rohangált, hogy megszerezhesse? Na, pont ez történik a FIFA 15-ben is, ha a bug "bekapcsol". A gép megbolondul és csak a labdát látja. Még a kapus is otthagyja a posztját a kergetőzés kedvéért.

Nagyon mókás, ahogy az MI nem tud mit kezdeni magával (emlékezzünk vissza egy röpke pillanatra, arra a videóra, ahol a kapusok kiválóságát láthattuk). Szerencsére úgy tűnik, hogy a probléma csak a PC-sek egy részét érinti, és a játékosokat az EA arra kérte, hogy DxDiag jelentéseikkel segítség a probléma mihamarabbi megoldását. Addig mi fussuk át a legjobb videókat az esetről.

 

Nálatok előfordult már ilyesmi? Esetleg más vicces hiba?

Címkék: #fifa 15 #hiba #sport
Platformok: Nintendo 3DS Nintendo Wii PC PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)