Hirdetés

FIFA 10 - Elérhető a demó

|

Idén sem ússzák meg a virtuális labdarúgás rajongói FIFA-játék nélkül, kezdésként például kipróbálhatják a játszható demót.

Hirdetés

A FIFA 10 címre keresztelt alkotás, a sorozat korábbi epizódjaihoz hasonlóan a labdarúgás területén nagyhatalomnak bajosan nevezhető Kanadában nyeri el végső formáját.



Elérkezett tehát a nap, hogy alaposan felmérjük, megéri-e pénztárcánk mélyén kotorászva összeszedni a FIFA 10 PC-s, asztali, vagy kézikonzolos változatának árát. Ehhez egy megközelítőleg 2GB-os, szteroidon hízlalt demó letöltésére van első lépésben szükség. A próbaverzió ezúttal nem egy, hanem két, egyenként négyperces félidőt tartogat számunkra. A Marseille, a Chicago, a Bayern München, a Barcelona, valamint a Chelsea és a Juve csapatai közül választhatjuk ki a nekünk tetsző együttest.

Magyar demó linkje, worthplaying

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)