Hirdetés

Fél áron a Cyberpunk 2077, nagyon olcsó a The Witcher 3 - tavaszi vásárt tart a GOG

|

A rendkívül olcsó The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition mellett igazi klasszikusokra is lecsaphatunk aprópénzért.

Hirdetés

Egyszerre lehet jó és kis túlzással rossz is az, ha a Steam, az Epic Games Store, vagy más digitális áruház nagy leárazást tart.

Egyrészt ugye így sok játékkal bővíthetjük gyűjteményünket, miközben rengeteget spórolunk, másrészt viszont benne van a pakliban, hogy egy-egy ilyen akció után még nagyobbra nő a végigjátszásra váró játékok listája, és lehet, hogy sose játszunk a megvásárolt címekkel. A nyilván nem annyira katasztrofális helyzeten való elmélkedés után viszont lássuk is, mit hozott nekünk ezúttal a CD Projekt.

Hirdetés

Megkezdődött a GOG-on a tavaszi vásár, aminek keretén belül szépen megnyirbálták az árcédulákat. Remek ajánlat például a 80%-os kedvezménnyel, mindössze 10 euróért (kb. 3700 forint) megvásárolható The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition, ami az alapjátékon felül tartalmazza a kisebb és a nagyobb DLC-ket is. A CD Projekt felhozatalánál maradva érdemes kiemelni a fél áron kapható Cyberpunk 2077-et is, ami így 29,99 euróba, vagyis nagyjából 11 ezer forintba kerül.

Az indie címek kedvelői is találhatnak különlegességeket. A zseniális Disco Elysium - The Final Cut ára 60%-kal csökkent, ami azt jelenti, hogy 15,99-ért, tehát közel 6000 forintért lehet a miénk az Észtországból származó szerepjáték. Egyértelműen ajánlott ránézni a 3,49 euróért (alig több mint 1300 forint) kínált Darkest Dungeonre is.

Van egy külön kategória is, ahol a leárazott klasszikusok kaptak helyet. Itt található meg a 75%-os leárazással, 2,29 eurós áron (kevesebb mint 900 forint) bezsebelhető Heroes of Might and Magic 3: Complete, valamint a 20%-os kedvezménnyel elérhető Diablo + Hellfire is, ami így 7,39-be, azaz kicsivel több mint 2700 forintba kerül.

Ha kíváncsiak vagytok a többi leárazott játékra is, akkor látogassatok el a GOG oldalára. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)