Hirdetés

Fejlesztés alatt a James Bond: Égszakadás játékváltozata

|

2012. november 8-án kerül a hazai mozik étlapjára Daniel Craig következő Bond-megtestesülése. A James Bond: Égszakadás megkapja a szokásos játékadaptációt is.

Hirdetés

Sam Mendes, az Amerikai szépség, a Börnyakúak és A kárhozat útja készítője hozza el nekünk 2012. novemberében a szám szerint 23. James Bond mozit, Daniel Craig pedig harmadszorra alakítja őfelsége titkos ügynökét. Minden bizonnyal akkor is gyanakodtunk volna egy játékváltozatra, ha az Empire magazin nem szólja el magát, de így csak megerősítették baljós sejtésünket: az Égszakadásból játék készül, az Activison berkein belül.

A hírhedt újság kiemelten foglalkozott az idén 50. életévét ünneplő James Bond franchise legújabb tagjáról: az Égszakadás összes lehetséges információját körbe járták és nem voltak restek megosztani olvasóikkal a játékadaptáció lehetőségét sem. Legjobb tudomásuk szerint a jogokat továbbra is birtokló Activision adja ki a matériát, de a fejlesztőkről nem voltak hajlandók nyilatkozni. Ha a kiadó helyében lennék, olyan életképtelen próbálkozások után, mint a Bizarre Creations végzetét jelentő Blood Stone, vagy a Treyarch anyagi veszteségeként elkönyvelt Quantum of Solace én sem adnám a világ tudtára a következő James Bond játék fejlesztőcsapatát.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)