Hirdetés

Far Cry 2 - Tervezzünk csatateret!

|

Végigtoltad már a Far Cry 2 single részét? Semmi baj, itt a map editor, melynek segítségével saját játszóteret alkothatsz.

Hirdetés

Igaz, hogy a térképek amiket készítesz, csak mulitban működnek, de hát nincs is jobb, mint széjjeldisztrojolni a haverokat így hétvégén. Az alant látható kis prezentáció a map editor sokoldalúságára, valamint egy-két multis jóságra hívja fel a poros utakat háromezredszer végigdöcögő playerek figyelmét. Tény, hogy egy igazán frankó multis pálya látrehozása nem egyszerű feladat, sok szöszmötöléssel jár, és nem árt hozzá egy kevés taktiktai, stratégiai érzék sem. Az igazán jól sikerült darabok azonban hosszú időre is szórakozást nyújthatnak, a single részbe belefáradtat számára. Nincs más hátra srácok, tegyétek le egy kicsit a fegyvereket, és tervezzetek pályákat mindahányan!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)