Hirdetés

Fairytale Fights megjelenési dátum

|

Ismertté vált Playlogic véres platformerének konzolos megjelenési dátuma.

Hirdetés

A mesevilág nem feltétlenül kell mézes-mázas giccskavalkád legyen. Jó példa volt erre a német származása ellenére klasszikusokat idéző humorral megáldott Ceville. Lehet azonban ennél tovább is menni.



A Fairytale Fights alkotói bizony hétmérföldes csizmával távolodnak a kliséhalmaztól, amit már minden judeokeresztény kultúrkörben felcseperedő fiatal jól ismert élete harmadik évére, s a többség meg is únja, mire megduplázódna évei száma.
A PS3-ra és X360-ra szánt változatok a dolgok jelen állása szerint még október 23-án felkerülnek az európai kereskedések polcaira, miközben észak-amerikai kollégáink négy további napig kell gyakorolják a türelem ritka erényét. PC-re is jön a kicsike, de megjelenési dátumként egyelőre csak a 2010. esztendő meglehetősen tág időintervalluma ismert.



A Fairytale Fights egyébiránt a harmadik generációs Unreal grafikus motornak köszönhetően néz ki úgy, ahogy. A fejlesztők különösen büszkék Volumetric Liquid System névre hallgató technológiájukra, minek köszönhetően a hektószámra hömpölygő hemoglobin vörösre festi a környezetet, és a játékosokat is. No nem a monitor előtt, csupán a virtuális avatárt.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)