Hirdetés

Új hangulatjeleket kapott a Facebook

|

A Facebook vezetősége úgy döntött, hogy itt az ideje felújítani a hangulatjel palettát, és ha már ott voltak, akkor mindenkinek a kedvére tettek.

Hirdetés

A Facebookon 1500 új emoji van. Amellett, hogy a bevallottan öregecske grafikákat le akarták váltani, az is cél volt, hogy senki ne érezze magát alulreprezentálva. Valószínűleg ezért van, hogy például a béke jelből is több bőrszínű verzió is felkerült.

Az új emojik nagy része szándékosan nemtelen és egyszerű, hogy senki ne érezze sértőnek vagy kirekesztőnek a jeleket.

Egyébként a hangulatjelekkel nem csak a politikai korrektség volt a cél, de az is, hogy minden készülék minden Messenger alkalmazásán egy egységes hangulatjel paletta legyen, ami érthető.

Nem lesz többé kis piros X, azért, mert az én Messengerem más verziójú volt, mint a haveromé.

Ami különösen vicces a történetben, hogy a Facebook igyekezett mindenkinek kedvére tenni az új jelekkel, és mégis úgy tűnik, hogy mindenki utálja őket. Nektek hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)