Hirdetés

Fable III - Az új Bowerstone

|

Egy egész concept art érkezett a Fable 3-ból melyen az új Bowerstone tekinthető meg.

Hirdetés

Így is kell, kérem. Szépen lassan adagolni az infókat, nem ám egyszerre kidobni 5-6 videót, meg mondjuk 46 képet. Kinek kell az? Áldom a szívét aki ezt az egy concept képet küldte, hiszen jobban szemügyre véve akár messzemenő következtetéseket is levonhatunk.

Amennyiben  a levonás nem sikerülne, ne csüggedjünk, nem lehet mindenki Sherlock. Talán feltűnő, hogy a Fable 3 egy kicsit ismét egy kicsit modernebb időben játszódik majd, ámbátor ez még nem hivatalos infó (viszont a kép eredeti neve bowerstoneindustrial.jpg volt). A Natal támogatás annál inkább, szóval alant kommentbe kérjük az ötleteket, a képpel, és a Natallal kapcsolatban jól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)