Hirdetés

Fable II - Tovább késik a Knothole Island DLC

|

Az Xbox 360 exkluzivitást élvező szerepjáték DLC-jének megjelenési dátuma rövid idő alatt másodjára módosul.

Hirdetés

Albion örök szerelem marad, Albion visszavár. Legalábbis így érezhetnek a Fable rajongók, akik Peter Molyneux újabb művét kivégezve türelmetlenül várják a beígért letölthető tartalmakat. Ha már PC-s bejelentést nem hallhattunk, egyelőre be kell érnünk a Knothole Island névre keresztelt DLC-vel, ami eredetileg december 12-én látott volna napvilágot. Vagyis nem egészen, mivel egy nappal a határidő lejárta előtt kiderült, hogy a Lionhead munkatársai hadilábon állnak a matematikával, vagy a Gergely-naptárral, mert némi szánom-bánom kíséretében közölték a nagyérdeművel, hogy nem úgy van ám az, ami úgy van. A Knothole Island DLC december 22-én érkezik, és nem 12-én. Apró malőr volt csupán, bocsesz.

fable2background_01.jpg


Ha már izzítottátok a letöltésért cserébe fizetendő 800 MS pontot, akkor vagy költsétek másra, vagy kuporgassátok tovább, mert a KI DLC idén már nem jelenik meg. Váratlan technikai nehézségek léptek fel ugyanis, így január vége előtt nem deríthetjük ki, miért kezdett ámokfutásba az időjárás Knothole paradicsomi szigetén.
A fórumon már nem vitathatjátok meg, hogy még idén, vagy csak jövőre pörgetitek-e ki (ejj, borzalmas ez a trendi kifejezés, aminél már csak a trendi szörnyűbb) a DLC-t, cserébe viszont válogatott kínzási módszereket javasolhattok a lusta fejlesztők motivációjának javítására.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)