Hirdetés

Fable II - Félredátumozott Knothole Island DLC

|

Hibás a Fable második részéhez érkező letölthető tartalmak megjelenési időpontja, tíz nappal később töltögethetünk.

Hirdetés

Ha abban a szerencsés helyzetben részesültetek, hogy K. Márta matematika tanárnő uralkodása alatt szívjátok magatokba a számtudományok alapvető elemeit kérném, adjátok át üdvözletemet és üzenem neki, hogy a Lionhead fejlesztőstúdiójában örömmel látják korrepetálásra, valamint hamarosan utalom az érettségi kenőpénz maradékát. Mindössze a tízes számrendszerről kellene összerittyentenie egy rövid kiselőadást a Fable II stábjának, kiemelve a 12 és 22 közötti különbséget. Kiderült, a december tizenkettedikére időzített Knothole Island DLC valójában december huszonkettedikén teszi tiszteletét a LIVE rendszeren. A Lionhead bevallotta dátumtévesztését, egyéb közlendők nincsen a letölthető tartalmakkal kapcsolatban, részleteit tekintve minden maradt az eredeti tervek szerint.

Idén még kipörgetitek a kiegészítőt, esetleg megtartjátok jövő évre? A szokásos helyen (értsd fórumban) várjuk alaposan átgondolt válaszaitokat.

fable2dlc.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)