Hirdetés

F.3.A.R. - Point Man trailer

|

Főhősünk Point Man nem lesz egyedül. Paxton segít majd neki.

Hirdetés

Úgy tűnik a Warner az élőszereplős népszerűsítésben látja a F.3.A.R vagy más néven a F.E.A.R. 3 sikerének kulcsát. Az első trailer is ilyen volt, így hát a másodiknak sem lehet eltérnie attól.

Nem árt viszont vigyázni ezzel, mert így nagyon nehéz igazán kiválót alkotni, és az amatőr megoldások könnyen gagyi B-kategóriás hatást kelthetnek. Véleményem szerint ez valamelyest esetünkben is fennáll. Ugyanakkor a friss F.3.A.R. Point Man trailer egy jelentős része játékmenetből lett összevágva, így van mi kárpótoljon bennünket. És Point Man mellett ott van persze testvére, a természetfeletti képességekkel rendelkező Paxton Fettel, aki szintén játszható karaktere lesz a játéknak. Kooperatív mód is lesz talán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)