Hirdetés

Ezt tudja a Crysis Remastered ray tracingje a jelenlegi konzolokon

|

Új videóban láthatjuk, milyen látványt nyújt majd a játék az erősebb változatú masinákon.

Hirdetés

Nintendo Switch-re már a nyáron megjelent a Crysis Remastered, viszont további három platformon majd csak a jövő héten fog debütálni a Crytek felújított lövöldéje. Így a megjelenésig még bőven van időnk arra, hogy kedvcsinálóként nézegessük egy kicsit a kiadott képeket és videókat, ráadásul befutott egy friss anyag, ami alapján kijelenthető, hogy a játék nemcsak PC-n, de konzolokon is elég ütősen fest majd.

Hirdetés

Az új videó azt mutatja be, hogy milyen lesz a Crysis Remastered ray tracingje PlayStation 4 Prón, illetve Xbox One X-en. PC-n, a megfelelő hardver birtokában valószínűleg jobb lesz majd a látvány, de ebből kiindulva a konzolos verzióknak sem igazán kell majd szégyenkezniük ezen a téren.

A Crysis Remastered szeptember 18-án érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)