Hirdetés

Ezek a játékok kerülnek ki januárban a Game Passből

|

Sajnos a Game Pass rendszer megannyi előnyével az is együtt jár, hogy nem örökre bérelhetjük a kedvenceinket. Néha egyes címek kikerülnek a kosárból.

Hirdetés

A Game Pass mind az xboxos, mind a PC-s tábornak egy remek üzlet: egy rakat játékhoz férhetünk hozzá 3000 (néha akár 300) forintos havi díjért cserébe - Game Pass Ultimate esetében havonta 4190 forintért. Ezzel azonban az is együtt jár, hogy a Microsoft mondja meg, mikor és mivel játszhatunk.

Persze hónapról hónapra bővítik a felhozatalt, de azzal együtt el is vesz néha pár címet. Nos, ezúttal ötöt is kivágnak a mérföldes listából. Egy-kettő ezek közül tényleg fájni fog egyeseknek.

Hirdetés

A lenti ötös két hét múlva fog elbúcsúzni tőlünk, pontosan január 16 reggelén. Ha még nem próbáltátok ki őket, akkor érdemes lesz sietni:

  • The Anacrusis
  • Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversaary Edition
  • Nobody Saves the World
  • Pupperazzi
  • Windjammers 2

A Danganronpa-rajongók jártak talán a legrosszabbul, mert ők így már nem élvezhetik a teljes sorozatot az elejétől a végéig. Azért a japán címek szerelmeseinek nem kell aggódniuk, mert a JRPG műfaj két klasszikusa, a Persona 4 Golden és a Persona 3 Portable január 19-én csatlakoznak majd a Game Pass felhozatalához.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)