Hirdetés

Ez történik, amikor a Skyrim találkozik a Red Dead Redemptionnel

|

Vadnyugati kalandot varázsolt egy modder a Bethesda és a Rockstar sikerjátékaiból.

Hirdetés

Aligha szükséges bárkinek is bemutatnunk a The Elder Scrolls V: Skyrimet, a Bethesda patinás szerepjáték-sorozatának legutóbbi, nem online tagját, amelynek szinte már több kiadása létezik, mint amennyi az évei száma.

De elsősorban nem ezeken múlott, hogy máig releváns tudott maradni, hanem inkább a köré szerveződött modderközösségen, melynek tagjai nemcsak a fejlesztők által bent felejtett hibákat gyomlálták ki, hanem alkalmanként olyannyira átalakították a Skyrimet, hogy a végeredmény egy teljesen más játéknak is elmenne.

Hirdetés

Így tett az a jackfjdah1 néven futó Reddit-felhasználó is, aki a közösségi oldalra általa feltöltött rövid videóval bizonyította, hogy a Skyrim alapjaiból némi munkával Red Dead Redemption-szerű westernjátékot lehetne faragni, de felhozhatnánk példaként akár a méltatlanul elfeledett Gunt is.

A szűk másfél perces demonstrációban az ismétlőpuskával felfegyverzett karakter néhány íjásszal akaszt tengelyt, akik távolról nézve - miközben erősen hunyorgunk - akár indiánnak is elmennének, ám a tűzvarázslat hamar megtöri az illúziót. Kár érte. Mindenesetre így elsőre nem is rossz. Ti mit gondoltok?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)