Hirdetés

Ez lett a Nintendo történetének legtöbb dislike-ot kapott videója

|

A Nintendo Online Expansion Pack 2 hét alatt több dislike-ot kapott, mint a Metroid Prime: Federation Force bejelentő videója 6 év alatt.

Hirdetés

A Nintendo bejelentette, hogy évi 50 dollárért vehetünk egy kiegészítő csomagot a Nintendo Online szolgáltatáshoz, ezzel pedig hozzáférhetünk 23 darabb Nintendo 64 és Sega Genesis játékhoz is az új Animal Crossing DLC mellett.

A játékmennyiség egy vitatható pontja a dolognak, de a minőség már kevésbé. Az emulált klasszikusok ugyanis sajnos borzalmasan futnak, és az irányítást sem sikerült normálisan megoldani a többségüknél.

Hirdetés

A Nintendo rajongóknak itt lett elegük: tömegesen nyomkodják a dislike gombot az Expansion Pack bemutató trailerénél. A hír írásának pillatában 137 ezer dislike van a videón, 17 ezer like mellett. Ennyire rossz arányt talán csak a Metroid Prime: Federation Force trailere produkált a maga 97 ezer dislike-jával.

Ugyan a számok nagyon szépen átadják a közönség véleményét az új ajánlat kapcsán, nem valószínű, hogy a Nintendo bármit is reagálni fog erre. A japán srácok remek játékokat tudnak összerakni, de ami szolgáltatásaikat illeti, pont olyan rugalmatlanok, mint 10 évvel ezelőtt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)