Hirdetés

Ez lesz a következő három PlayStation-játék, ami PC-re is megjelenik

|

Lassan minden olyan exkluzívot elhoz a PC-seknek a Sony, ami a PlayStation 4 eladásait az egekbe repítette.

Hirdetés

A PlayStation 4 óriási sikeréhez nagyban hozzájárult a fantasztikus exkluzív játékok felhozatala, különösen azoké, amik 2016-ban és azt követően jelentek meg. Ezek közül szinte mindent átrakott már PC-re a Sony, a platformon játszhatjuk a Horizon Zero Dawnt, a God of Wart, a Days Gone-t és a Spider-Mant is. Sajnos valószínű, hogy az olyan, régebbi játékokból, mint az Until Dawn, az Infamous Second Son, a Ratchet & Clank vagy a Bloodborne már nem készül port, így a PC-re még nem elérhető, de várhatóan érkező PS4-exkluzívok listája meglehetősen szűk.

Szívesen látnánk a Steamen a The Last Guardiant, a Shadow of the Colossust és az Uncharted: The Nathan Drake Collectiont, valamint mindent, ami a PS5-generációban debütált, de azt, hogy ezek jönnek-e, és ha igen, mikor, egyelőre még nem tudni.

Hirdetés

Az viszont biztos, hogy a következő az Uncharted 4: A Thief's End és az Uncharted: The Lost Legacy lesznek, amiket az október 19-én megjelenő Uncharted: Legacy of Thieves Collection foglal össze, ezt pedig a The Last of Us Part I követi majd valamikor jövőre. Egy a Sony terveit már korábban is idő előtt eláruló szivárogtató, Adrien Perea azt állította, hogy 2023-ra várhatjuk a Ghost of Tsushima portját is, ami szerintünk is igen esélyes.

Nem lennénk meglepve, ha ez után a The Last of Us Part II következne valamikor, aztán jöhet a szintugrás.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)