Hirdetés

Ez lehet a következő PlayStation-exkluzív, ami PC-re is megjelenik

|

A Steam adatbázisa árulkodott idő előtt arról, mit portol át legközelebb a Sony valamely csapata.

Hirdetés

Épp a napokban dicsekedett el a Sony azzal, milyen kelendőek a PC-re is kiadott játékai a platformon, és látva, mennyi olyan stúdiót vásárolt fel a közelmúltban, ami kimondottan a portolással foglalkozik, feltehetően évekig jönnek még PlayStation-exkluzívok átiratai. Számítunk a Ghost of Tsushimára és a The Last of Us-ra is (majd ha jön a remake, amit 2022 végére várunk), illetve ha igazak a pletykák és eddigi szivárgások, az Uncharted: Legacy of Thieves Collection júniusban érkezhet meg a Steamre és az Epic Games Store-ba.

Most már azt is sejthetjük, mi lesz a következő lépés.

Hirdetés

A SteamDB-n felbukkant a Housemarque BAFTA-nyertes, egyébként is kiváló játéka, a Returnal adatlapja, pontosabban egy Oregon nevű alkalmazásé, rajta utalásokkal a Tower of Sisyphus DLC-re, a főszereplő Selene Helios nevű hajójára, és az Atropos bolygóra, ami az események helyszínéül szolgál.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


További információk még nem ismertek, azt sem tudni, mikor jelenhet meg, vagy beelőzi-e bármi más majd. Várunk, hátha a Sony is készül valamiféle bemutatóval a következő néhány hétre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)