Hirdetés

Ez az új RTS a Command and Conquer örökösének tűnik, és már most kipróbálhatod

|

Az RTS Tactical Warfare még bőven hagy kívánnivalót maga után, de ígéretes darab lehet az RTS-rajongóknak.

Hirdetés

A Command and Conquer sorozatnak volt egy izgalmas pillanata. Az EA megszórta a Steamet a klasszikus epizódokkal, és a kiadó képviselői feltűnően sokat kezdtek beszélni a szériáról. Az azóta eltelt hetekben persze csak mély csendet kaptunk, de egy indie fejlesztő nem várt tovább: megalkotta saját C&C örökösét.

Az RTS Tactical Warfare gyakorlatilag egy Red Alert 2, csak más néven készült. A cuccban lesz kampány, többjátékos módok és még egy Tower Defense-szerű Siege Survival is, sok szempontból ígéretes alkotásnak ígérkezik a műfaj szerelmesei számára.

Néhány egyedi apróságot leszámítva egy klasszikus RTS-t kapunk, ahol mozgásban kell tartanunk a bázisunk gazdaságát, hogy minél több egységet gyárthassunk, melyek ügyes és taktikus irányításával legyalulhassuk az ellenfeleinket. 

Hirdetés

A formulában nincs semmi új, de annyira ritkán kapunk ilyesmit, hogy minden ilyen játékért összetesszük kezeinket.

Az RTS Tactical Warfare még nem jelent meg, de a hivatalos playtest már megkezdődött, amihez egy gombnyomással kaphatunk hozzáférést. Ha érdekel titeket a cucc, akkor keressétek fel annak Steam aloldalát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)