Hirdetés

Ez a PS5-ös játék már biztosan megjelenik idén

|

Aranylemezre került a Deathloop, végzett a munka oroszlánrészével az Arkane Studios.

Hirdetés

Több fontos, 2021-re tervezett exkluzívját kénytelen volt elhalasztani a Sony (csúszott a Gran Turismo 7 és a God of War folytatása is), de akkor sem maradnak játék nélkül a PlayStation 5 konzolok tulajdonosai, ha netán a Horizon Forbidden West is hasonló sorsra jut. Ugyanis a különböző partnerekkel kötött megállapodások eredményeként számos cím teljes vagy ideiglenes konzolexkluzivitást élvez a Sony platformjain.

Ilyen a Bethesda Microsoft általi felvásárlása előtt bebiztosított Deathloop és Ghostwire: Tokyo kettőse is, ám míg a Tango Gameworks természetfelettivel kokettáló kalandja jövőre csúszott, addig az Arkane Lyon által fejlesztett, és egyszer már elhalasztott időhurkos akciójáték további késlekedése kizárható.

Hirdetés

Erről, pontosabban a szóban forgó alkotás aranylemezre kerüléséről a stúdió Twitter-fiókja számolt be, vagyis immáron minden akadály elhárult az elől, hogy megkezdődjék a sorozatgyártás. Aztán majd szeptember 14-étől PC-n és PS5-ön is megpróbálhatunk kitörni az időhurokból oly módon, hogy végzünk minden kijelölt célponttal, és eközben elkerüljük a nyakunkra küldött másik bérgyilkost, akit akár egy játékos is irányíthat az MI helyett.

A Deathloop egy teljes évig marad konzolon PS5-exkluzív, de arra már most nagy összegben fogadni mernék, hogy 2022. szeptember 14-én Xbox Series X|S-re is megjelenik, méghozzá egy teljes, minden addig elkészült DLC-t magában foglaló kiadás formájában. És persze azonnal elérhetővé válik az Xbox Game Pass kínálatában.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Azt se feledjük továbbá, hogy az Arkane Studios másik fele, az Arkane Austin eközben egy kooperatív vámpírvadász lövöldét csiszolgat. A Redfall valamikor 2022 nyarán debütálhat PC-n és Xbox Series X|S konzolokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)