Hirdetés

Ez a mod gyakorlatilag Vasember-játékot csinál a GTA: San Andreasból

|

Itt nem csak egy modellcseréről van szó: egy tucat Vasember páncélt próbálhatunk ki, és meglátogathatjuk a filmek ikonikus helyszíneit.

Hirdetés

Maxirp egy elképesztő modot rakott össze a Grand Theft Auto: San Andreashoz. A legtöbb hasonló, Marvel témájú cucc csak lecseréli a modellt, esetleg rácsap pár képességet, de ennyiben meg is áll. Itt megkapjuk Tony Starkot, és egy rakat teljesen Vasember szerelést, ráadásul a világban felbukkannak a szuperhős ikonikus ellenfelei is.

A móka Stark malibui villájában kezdődik, ami teljesen bejárható, és a pincéjében ott pihen több Vasember páncél is, melyek között szabadon válogathatunk.

Hirdetés

Ezután célba vehetjük a Bosszúállók tornyát, ahol szintén van pár extra hacuka, és ha kedvünk van, akár azt a barlangot is felkutathatjuk, ahol Tony fogolyként megépítette első páncélját, a Mark 1-et. Igen, az is ott van még, és szintén használható.

A világ hemzseg Vasember ellenfeleivel, és ha elérjük a 4 csillagos üldözöttségi szintet, akkor még Ultron robotjai is beszállnak a buliba. Ha érdekel benneteket a mod, akkor itt letölthetitek a szükséges fájlokat.


Maxirp - GTA Iron Man ultimate cut - Mod DB

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)