Hirdetés

Evolve Big Alpha - egy kicsivel tovább játszhatunk

|

Örvendjünk együtt, a 2K ugyanis úgy döntött, ráhúz egy kicsit az Evolve alfa tesztjére. A vadászat folytatódik.

Hirdetés

Tegnap végre mi is fejest ugrottunk a Turtle Rock aszimmetrikus lövöldéjébe, melyből végül több mint három órát streameltünk is, este pedig fájó szívvel tudatosult bennünk, hogy a móka csak februárban folytatódik majd.

A játék PlayStation 4-es változatával voltak problémák, az új firmware ugyanis nem szerette kifejezetten az Evolve-ot, de a stúdiónak szerencsére sikerült kijavítani a hibákat, így ha csak jelentős késéssel is, de már a PlayStation 4-en játszók is beállhatnak a vadászok vagy épp a szörny oldalára.

Ezzel együtt a tesztnek ma reggel 5 körül kellett volna véget érnie, de a csapat úgy döntött, ráhúz még egy kicsit. Az Evolve Big Alpha amerikai idő szerint egészen november 4. éjfélig tart majd, a zárás így nálunk 9 órával később, azaz szerda reggel 9-kor lesz.

Nektek hogy tetszik az Evolve alfája?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)