Hirdetés

Európa is kap fehér és rózsaszín 3DS-t tartalmazó csomagokat

|

Aki eddig azért nem vett Nintendo 3DS-t, mert nem talált megfelelő színben, az újabb kettő közül választhat, ráadásul játékot is kap hozzá ajándékba.

Hirdetés

Vitathatatlanul közeleg a karácsonyi időszak, amikor a kiadók a nagy leárazások mellett különleges kiadásokkal is igyekeznek magukhoz csábítani a vásárlókat.

A Nintendo is úgy érezte, hogy szükség van két új 3DS csomagra, ezért Japán és Ausztrália mellett Európába is megérkeznek novemberben a fehér és rózsaszín Nintendo 3DS készüléket tartalmazó SKU-k. Nem csak egy egyedi eszközzel leszünk gazdagabbak, ha beruházunk valamelyikre, ugyanis a fehér mellé a Super Mario 3D Land, míg a rózsaszínhez a Nintendogs + Cats jár, hogy egyből játszhassunk valamivel, ahogy kivettük a dobozból. A csomagok ára még nem ismert, a pontos megjelenési dátum november tizennyolcadika. Aki úgy érzi nincs szüksége a fent említett játékokra, annak decemberig kell várnia a csak a készüléket tartalmazó kiadások megjelenéséig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)