Hirdetés

Epic Mickey - Az első képek?

|

A tavaly felröppent pletyka, miszerint Warren Spector egy steampunk Disney játékon dolgozik, beigazolódni látszik.

Hirdetés

Warren Spector igen kreatív emberke. Olyan címekkel a háta mögött, mint a Deus Ex, vagy a Thief nyugodtan foghat bármibe, szinte biztos a siker. Igaz, mióta a Ion Storm csapatától megvált - azaz lassan öt éve - semmit nem mutatott fel, de talán hamarosan okosabbak leszünk.

Tavaly hallottunk először az Eic Mickey kódnéven futó fejlesztésről. A pletyka szerint a projektet Warren csapata kezeli, ami hihető, ugyanis a Junction Point Studios a Disney birtokában van. Persze a steampunk Mickey egér elég nagy marhaságnak tűnt elsőre, ám ez nem feltétlenül jelent rosszat. Most előkerült néhány concept rajz, Fred Gambino oldaláról, ahol is megint csak feltűnik a misztikus Epic Mickey. Állítólag valamiféle platformer lesz a játék, és a rajzokat elnézve meg kell állapítanunk, hogy ígéretes...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)