Hirdetés

Három digitális társast kapunk ingyen az Epic Games Store-on

|

Az Asmodee Digital keményen dolgozik azon, hogy legnagyobb asztali címeket a monitorokra vigye. Az Epic ebben nagy segítségükre lesz.

Hirdetés

Az Epic nagyon szeretné változatos kínálatával magához csábítani a vásárlókat. Vannak AAA címeik, indie játékaik, és hamarosan digitális társasokat is árulnak majd. Az Asmodee Digitallal kötött megállapodás mindkét félnek a hasznára lesz, de első körben mi leszünk a legboldogabbak, mivel három társast is ingyen megkaphatunk a jövő héten.

Hirdetés

Az Asmodee ajándékba adja a Ticket to Ride, Carcassonne és Pandemic játékokat. Mindhárom meglehetősen népszerű, legyen szó táblás vagy digitális verziókról.

Az Asmodee elnöke egyébként nem köntörfalazott a bejelentéshez tűzött nyilatkozatában. Konkrétan kijelentette, hogy azért választották ezeket a jól ismert címeket, mert szerettek volna minél nagyobb közönséget behúzni. Ez valószínűleg sikerülni is fog, amikor mindhárom játék felkerül az EGS-re február 6-án. A játékokat február 13-ig lehet majd ingyenesen bezsákolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)