Hirdetés

Itt a játék, amiben eljátszhatod a világ legnagyobb csatáit

|

Ha mindig is érdekelt, hogyan zajlanak a gigantikus háborúk, akkor az Epic Battle Simulatort neked találták ki.

Hirdetés

Ami eddig a Fallout és Skyrim modderek kiváltsága volt, az hamarosan mindenki számára elérhetővé válik, hiszen nem csak a Bethesda játékaiban engedhetünk majd egymásnak több száz, esetleg több ezer különböző lényt.

Az Epic Battle Simulator készítője jó ideje dolgozik már azon a Unity alapú rendszeren, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre akár több tízezer egységet is megjelenítsen a képernyőn. A jelenleg a Steam Greenlight rendszerében küzdő játékban lovagokat, gépfegyveres katonákat, vagy akár csirkéket is egymásnak ereszthetünk. Semmilyen korlátozás nincs, de 10.000 egység fölé csak saját felelősségre menjetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)