Hirdetés

Endless Ocean: Blue World trailer

|

Sokak számára a békés játékok nem is játékok - amiben nem kell ölni, gyilkolni, robbantani, erőszakoskodni, írtani az "uncsi".

Hirdetés

Az Endless Ocean ilyen játék - békés, bár korántsem nyugodt, hiszen a víz alatt is veszélybe lehet kerülni.

Gyilkolni azonban nem kell - meg lehet nyugtatni a veszélyes állatokat. Az Endless Ocean: Blue World története inkább a csodás vizi világról szól, ahol állatokkal és helyszínekkel kapcsolatos missziókat kapunk - ez a játék tényleg nem agresszív, hanem a felfedezésről, a fotózásról, a természetről szól.

Lehet bántani, lehet fikázni, de ilyen stílus is létezik és az Endless Ocean nagyon szépen ábrázolja a tengert és környezetét. Sajnos azonban csak Wii-re készül ez az igen érdekes program.

íme egy kis utazás a víz alá:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)