Hirdetés

Elképesztően fest a Skyrim az Unreal Engine 5-ben felépítve

|

A Myrkur Games egyik fejlesztője megmutatta, hogy milyen lenne a Skyrim, ha az egyik legmodernebb motorral remake-elnék.

Hirdetés

2011 novemberében jelent meg a The Elder Scrolls V: Skyrim, ami a sorozat eddigi legmeghatározóbb epizódjává nőtte ki magát. A rajongói tábor 10 évvel a megjelenés után is rendkívül aktív, amit a Bethesda szorgosan próbál is haszonná kovácsolni, a közösség pedig megállás nélkül pumpálja ki magából az újabb és újabb modokat, kiegészítőket és újdonságokat.

Ugyan a Skyrim már több újrakiadást megélt, annyira még sosem volt szép, mint az alábbi Unreal Engine 5 demóban. A motorral egyébként már több játékot is újraalkottak, csodásan fest például a felfrissített Bioshock, de még a The Simpsons: Hit and Run is szintet lépett az új technológiával.

Hirdetés

Christian Gomm, a Myrkur Games művésze alkotta újra a Skyrimből ismert Riverwoodot az Unreal Engine 5-ben. Az alábbi videóban alaposan szemügyre vehetjük, hogy milyen lenne egy napjainkban készült The Elder Scrolls V remake:

Gomm az Unreal Engine 5 minden képességét kihasználta, hogy ilyen szemkápráztató legyen a videó. A város felépítésekor használta a Photogrammetry és a Nanite funkciókat is, hogy jobb képminőséget érjen el.

A készítő elmesélte, hogy a környezet nagy részét néhány nap alatt felépítette, az apróságokat azonban csak ezután kezdte hozzátenni, hogy igazán részletesen hasson.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A táj elkészítésekor számos saját textúra mellett az Epic üzletében elérhető modelleket is felhasznált.

Sajnos a YouTube tömörítése miatt nem jönnek ki az igazán finom részletek, ezért alább egy galériába gyűjtve is megcsodálhatjátok Riverwood újjászületett területét:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)