Hirdetés

Elkapták a fórumozó fenyegetőt

|

Az interneten közölte gyújtogatási szándékát egy tanuló, de szerencsére időben elkapták.

Hirdetés

Egy angliai fiatalember kellemetlen helyzetbe került. A srác az egyik gamer oldal fórumán indított egy témát, melyben közölte, hogy másnap tiszta erőből vandálkodni fog az iskola területén, ahol tanul, valamint fel is gyújtja azt. Állításának komolyságát bizonyítandó, feltöltötte egy benzineskanna képét is. Talán nem hitte el, hogy bárki is komolyan veszi a fenyegetőzést, de nem így lett szerencsére. Egy lelkiismeretes fórumozó ugyanis elolvasván a hozzászólást, értesítette a rendőrséget. A rendőröknek nagyon kevés nyom állt a rendelkezésükre, mégis briliáns nyomozómunkával sikerült kideríteniük a leendő gyújtogató kilétét. Alig egy órával a fórumbejegyzés megszületése után, a helyi zsaruk már kopogtattak is a srác ajtaján. A lakásban megtalálták a benzineskannát, egy méretes tőr, és néhány csomag gyufa mellett. Letartóztatás, miazmás. Így jár aki maki, és ez még csak nem is az első eset, hiszen tavaly is elkaptak egy gyújtogatót, igaz őt csak a tett elkövetése után. Az a tróger egy templomot gyújtott fel, majd a GameFAQs oldalon hencegett "hőstettével". Azóta ő is rács mögött csücsül.

fire.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)