Hirdetés

Elite: Dangerous megjelenés - közel van már a PS4-es verzió

|

Az űrkaland hamarabb költözik az új platformra, mint hittük volna.

Hirdetés

Kicsit több mint egy hónap van már csak hátra az Elite: Dangerous PlayStation 4 verziójának megjelenéséig. Nem siették el a srácok, lévén a PC-s verzió 2014. végén érkezett, de legalább végre befut.

A hivatalos megjelenési dátum június 27., a játék dobozos és digitális formátumban is kapható lesz. Akik már jó előre le akarják foglalni, azok május 30-tól jelezhetik szándékukat.

A PlayStation 4 Pro verzió várhatóan simább teljesítményt produkál majd az erősebb gépen, de a fejlesztők egyelőre nem jelentettek be semmi konkrétumot ezzel kapcsolatban. A megjelenéshez közelebb érve fogják boncolgatni a Pro extráit.

A játék normál, és Legendary kiadásban is megvásárolható lesz, utóbbi a Season Pass-t is tartalmazza az alapjátékon túl. Aki egy igazán jó űrszimulátorra vágyik, és nem riad vissza, ha sokat kell tanulnia, nézzen rá mindenképp.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)