Hirdetés

Elite: Dangerous - jövő hónapban már tesztelhetjük a következő kiegészítőt

|

Akik valami újdonságért kutatnák az űrt, azok jövő hónapban végre fellélegezhetnek. Érkezik a The Engineers béta verziója.

Hirdetés

Rengeteg új tartalmat kap az Elite: Dangerous a The Engineers kiegészítővel. A hosszas várakozásnak még ugyan nincs vége, de május elején már ki lehet majd próbálni, hogy mivel készül a Frontier Developments.

A The Engineers lesz az űrszimulátor második kiegészítése, ami a bolygófelszínek felfedezését lehetővé tévő Planetary Landings után érkezik. Kapunk majd egy loot és craft rendszert, és természetesen magukat az engineereket. A drága munkások lehetővé teszik, hogy modulárisan tuningoljuk a hajóinkat és különleges extrákkal erősítsük azokat, mint például:

A kiegészítő bétatesztelése május első hetében kezdődik majd a meghívottak számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)