Hirdetés

Elindult a Steam őszi leárazása, az idei év legjobb játékait is olcsóbban szerezhetjük be

|

A Deathloop és a Marvel's Guardians of the Galaxy is jelentős kedvezménnyel kapható.

Hirdetés

Nagyon nehéz most nem felélni minden tartalékunkat, hiszen pénteken itt a hivatalos Black Friday, amire a digitális áruházak is készülnek. PC-n az Epic Games Store és a GOG mellett már a Steamen is fut a szezonális promóció, melynek keretében rengeteg játékot vásárolhatunk meg a szokásosnál olcsóbban.

A leárazás keretében számos 2021-es cím is olcsóbb lett: az év egyik legjobb stratégiai játéka, a Humankind például 20%-os kedvezménynek köszönhetően 39,99 euróba kerül, a Deathloop árát pedig rögtön a felére vágták, 29,99 euróért vehetünk részt a kalandban.

Hirdetés

A Back 4 Blood ára 30%-kal lett alacsonyabb, 41,99 euróba kerül, és ha nem akartok többet várni, a Cyberpunk 2077-et 50%-kal olcsóbban vehetitek meg. A Disco Elysium: The Final Cut szintén nagyon jó áron, 19,99 euróért kapható, az Amazon MMO-ja, a New World pedig 29,99 euróba kerül - bár vannak még vele gondok, biztos, hogy elsimítják őket.

További ajánlatokat a Steamen találhattok. A főoldalon több olyan játék is szerepel, ami most épp népszerű, de nem olcsóbb, mint általában, ezért érdemes körültekintőnek lenni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)