Hirdetés

Elindult a GTA Channel

|

A tv.gamestar.hu oldalunkon elindult a gtaplace.hu csatornája. Minden, ami GTA!

Hirdetés

Újabb nagyszerű csatornával bővült a tv.gamestar.hu oldal! Legújabb üdvöskénk a Grand Theft Auto rajongók szívét melengeti elsősorban, de természetesen minden embernek szíve joga odakattintani, sőt egyenesen ajánlott. A csatorna a gtaplace.hu gondozásában működik, és mivel a srácok maximálisan elkötelezettek a témában, így aztán bizton számíthatunk majd folyamatos frissítésekre és újdonságokra. A gtaplace.hu egyébként is nagyon profi kis oldal, szinten minden információt megtalálhattok Grand Theft Auto szériával kapcsolatban.  A hatalmas adatbázisban megtalálható az összes Grand Theft Auto játék ismertetője, végigjátszások, képek, kiegészítők, egyszóval minden, mi szemnek, szájnak, GTA fannak ingere.

 

gstvgta1.jpg

A videócsatorna egyelőre feltöltés alatt leledzik, ne tévesszen meg senkit az pillanatnyilag nem túl nagy kínálat. Hamarosan tutibbnál tutibb alkotásokra számíthatunk. A hivatalos trailerek mellett a negyedik részben bemutatkozott videó szerkesztő segítségével készített filmek bizonyára alig várják már, hogy a nagyközönség elé lépjenek, egyetlen akadály csak a feltöltési sebesség lehet. A Grand Theft Auto Channel tehát él, és virul, tökéletes helyet talált magának a tv.gamestar.hu oldalon, az Aion, a World of Warcraft, és a Starcraft 2 csatorna mellett. Mindenkit várunk szeretettel!

gstvgta2.jpg

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)