Hirdetés

Elindult a feliratkozás - Little Inferno fizetős béta

|

A Tomorrow Corporation elindította a Little Inferno fizetős bétáját, ahol a főszerepben a tűz áll.

Hirdetés

A World of Goo és a Henry Hatsworth alkotásokért felelős dizájnerek új játékba fogtak, ami a Little Inferno nevet viseli.

A Tomorrow Corporation oldalán lévő leírás alapján a Little Inferno-ban játékokat kell tűzre vetnünk, de egyelőre sokkal többet nem lehet tudni - a beteg hangulaton kívül. Az viszont biztos, hogy Mac, Linux, Windows és Wii U platformokra fog érkezni a játék, valamikor télen.

Aki azonban türelmetlen, az a játék előrendelésével -  15 dollár fejében - feliratkozhat a Windows-os bétára. Ha ez megvan, akkor a beruházó rögtön kap egy kis ízelítőt a játék zenei világából, illetve belépést nyer később a kész játékba is. A bétát részenként teszik majd elérhetővé, de a belépés egyelőre nem elérhető, illetve a Mac-es és Linux-os béta is csak később fog startolni. Akinek megtetszett a játék, az a Tomorrow Corporation oldalán rögtön elő is rendelheti a bétára iratkozva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)