Hirdetés

Elhunyt Wayne Static, a Static-X frontembere (frissítve)

|

A zenekar, melynek dalait ha máshonnan nem, a Need for Speed játékokból ismerhetjük, ma jelentette be, hogy a frontember, Wayne Richard Wells 48 éves korában meghalt.

Hirdetés

Frissítés: Egy újabb közlemény szerint Wayne halálát nem drogok okozták, ugyanis a drogozással 2009-ben felhagyott, de csak annyit tudtunk meg, hogy álmában érte a halál. A banda az elkövetkezendő napokra még több infót ígér.

Korábban írtuk: Bevallom, a Static-X-et valószínűleg nem ismerném, ha nem lett volna a Need for Speed: Underground, és nem szólt volna benne megállás nélkül a The Only.

Vagy említhetném a Most Wantedet és a Skinnymant, de a banda dalai több Duke Nukem játékban, illetve sok más, kevésbé népszerű alkotásban is felcsendültek. A Static-X nemrég gyakorlatilag megszűnt (2012-ben saját zenekarát, a Pighammert nevezte át Static-X-re, viszont 2013 júniusában ők is feloszlottak), de a banda Facebook oldalán ma megjelent egy rövid közlemény, miszerint Wayne Richard Wells, vagy ahogy többen ismerhették, Wayne Static 48 éves korában, egyelőre tisztázatlan körülmények között (bizonyos források szerint drogtúladagolásban) elhunyt. Őszinte részvétünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)