Hirdetés

Elhalasztották a World of Goo 2 megjelenését

|

Több mint 15 év után talán nem lesz olyan nagy érvágás ez a pár hónap.

Hirdetés

A 2023-as The Game Awards keretein belül hivatalosan is leleplezték: folytatást kap a 2D Boy ikonikus, anno 2008-ban megjelent puzzle játéka, a World of Goo. A nemes egyszerűséggel World of Goo 2 név alatt futó második felvonásról nem árultak el túl sok mindent a decemberi bejelentésekor, viszont februárban ismételten színre lépett a játék - a Nintendo Direct: Partner Showcase során a megjelenési dátumot is megkaptuk.

A rajtot ekkor május 23-ára tűzték ki, mi több, kiderült, hogy kezdetben Nintendo Switchen és PC-n lesz elérhető a fekete pacák rakosgatására építkező logikai játék. Mobilokra nem jelentették be a World of Goo 2-t, de mivel az első rész is a Netflix szolgáltatásán keresztül elérhető, vélhetően a pirosak oldaláról várhatjuk majd ennek leleplezését.

Hirdetés

A fejlesztők a minap ismételten életjelet adtak a játékról, bár ezennel nem a legjobb híreket szállították - vagy hát ki tudja. Állításuk szerint annyi trutyit pumpálnak a World of Goo 2-be, hogy több időre van szükségük, augusztus 2-ára tolják a megjelenést.

A mobilos változatról továbbra sem tudni. A Netflix és a játék kiadáséért felelől Tomorrow Corporation sem tett említést róla, így ez továbbra is a levegőben lóg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)