Hirdetés

Elérhető a Vissza a jövőbe 4. része

|

Tegnaptól tölthető a Back to the Future kalandjátékok 4. része.

Hirdetés

Back to the Future: Double Visions címmel látott napvilágot a negyedik Vissza a jövőbe játék, a Telltale Games jóvoltából.

Ennek örömére következzen a játék launch trailer-e:

Ebben a részben Martynak meg kell akadályoznia a dokit, hogy elkövesse élete legnagyobb baklövését... Igen, jól gondoljátok, a házasságkötésről van szó. Persze ez nem azt jelenti, hogy szerintem is a házasságkötés a legnagyobb baklövése, hiszen minden attól függ: megtaláltuk-e a megfelelő személyt. Úgy tűnik, Doki nem igazán...

Eddig három rész jelent meg a Back to the Future sorozatban, valamint érkezik egy ötödik rész is, azzal pedig végleg lezárul a Vissza a jövőbe játékok sora, legalábbis egyelőre. A Telltale Games a Jurassic Park filmeket is feldolgozza, új játékuk pedig nem csak PC-re, hanem Xbox 360-ra is megjelenik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)