Hirdetés

Elements of War jövőre

|

Kiadóra talált a modern hadviselésbe már természeti katasztrófákat is integráló stratégiai játék.

Hirdetés

Eredetileg MMORTS-nek készült az orosz Lesta stúdió játéka, amit még megfejeltek volna egy offline kampánnyal is a fejlesztők.



A Kalypso Media viszonylag szűkszavú bejelentéséből csak annyi derül ki, hogy a német kiadó karolta fel a semmiben lógó projektet, aminek alapkoncepciója lényegében nem változott. A nem túl távoli jövőben járunk, amikor az emberiség már szó szerint a túlélésért küzd egy balul sikerült katonai felügyelet alatt végrehajtott kísérletet követően. Az időjárás befolyásolására tett erőfeszítések majdnem végzetes klímakatasztrófát okoztak. A játékos napjaink hadigépezetei mellett a természet erőit is segítségül hívhatja majd, tornádóval, földrengéssel és egyéb szörnyűségekkel sújtva ellenségeit.

További képek a galériában



Ami biztos, hogy az öt tervezett frakcióból (európaiak, oroszok, amcsik 1., amcsik 2. és fosztogatók) mára csak három maradt. Egyelőre nem tudni, melyik három.
Az előidézhető természeti csapások számát hatban maximalizálták, 40 különféle egységtípussal eshetünk majd egymásnak a 12 küldetésből álló hadjárat során.
Hogy az mmo-résszel mi lett, az hadititoknak minősülhet, ugyanis egy árva szót nem vesztegettek rá a németek.
No mindegy, már az is öröm a fejlesztőknek, hogy egyáltalán megjelenhet a játékuk. Apropó megjelenés, a tervek szerint 2011 márciusában számíthatunk majd rá 39,99 eurós ajánlott fogyasztói áron.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)