Hirdetés

Elbaltázott Left 4 Dead kipróbálható verzió

|

Néhány órán keresztül bárki ingyen hozzájuthatott az előrendelők számára kiadott Left 4 Dead demonstrációs verzióhoz.

Hirdetés

A Left 4 Dead előrendelői korábban juthatnak hozzá a játék demonstrációs verziójához, amennyiben megőrizték vásárlásánál hozzájuk vágott kódot. Öt nappal a világméretű demófertőzés útjára indítása után sokan megszerezték régóta áhítozott demójukat, azonban a Gamestop hanyag munkatársai hatalmasat botlottak és mindenki számára elérhetővé tették a Left 4 Dead kipróbálható verzióját. Miután a tisztes előrendelők kipengették a termék árát tranzakciós kódjukkal felmászhattak a Gamestop oldalára és hozzáférést nyertek a november ötödikén elstartoló demóhoz.

l4d2.jpg
 

Több vásárló véletlenül üresen hagyta a tranzakciós kódmezőt, azonban pirosan villogó hibaüzenetek helyett legnagyobb meglepetésükre kaptak egy visszaigazolást, melyben örömmel értesítették őket, hogy hamarosan Left 4 Dead demóhoz felhasználható meghívót és kódot postáznak számukra. Talán említeni sem kell, hogy pillanatok alatt elterjedt az ingyenes demólehetőség híre, a legfigyelmesebbek gyorsan lerántották, a későn érkezők sajnos lemaradtak az akcióról. Búslakodásra semmi ok! November tizenegyedikén érkezik, azaz jövő kedden ingyen és bérmentve, különféle trükkök alkalmazása nélkül lehúzható a zombis produktum.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)