Hirdetés

Ekkor jöhet a Dishonored készítőinek vámpírvadászós újdonsága, a Redfall

|

Egy jelentés tudni véli, hogy a Bethesda mikor tervezi kiadni az Arkane új projektjét.

Hirdetés

Az Arkane Studios olyan videojátékokkal írta be magát a játékipar történelemkönyvébe, mint a Dishonored 1-2, a Prey és a Deathloop, amelyeket mindennel lehet vádolni, csak azzal nem, hogy sablonosak lennének, mindegyik egyedi ötletre és világra épült. Ezért várjuk annyira a stúdió következő nagy dobását, a Redfallt, amely a vérszívók témáját célozza meg, és a készítők szerint akkora bejárható területtel rendelkezik, hogy lepipálja minden eddigi játékukat. 

A kérdés már csak az, hogy mennyire sikerül megtölteni élettel és tartalommal ezt a hatalmas játszóteret, de még inkább az, hogy vajon csalódni fognak-e azok, akik egy újabb egyjátékos kalandot várnak az Arkane-től, a Redfall ugyanis a többjátékos élményre épült, noha a fejlesztők számtalanszor megerősítették, hogy egyedül is végigjátszható. 

Hirdetés

A Bethesda marketingért felelős alelnöke, Pete Hines úgy véli, hogy ha egyedül akarunk játszani és átélni egy nagyszerű Arkane-sztorit, akkor a Redfall abszolút garantálni tudja ezt, de hogy a gyakorlatban mennyire működik ez, azt csak az egyelőre ismeretlen megjelenés napján tapasztalhatjuk meg. A Bethesda ugyanis még lóg nekünk a Redfall dátumával, csupán a "2023 első felében" intervallumot erősítették meg. Nem úgy a Windows Central bennfentese, Jez Corden, aki forrásaira hivatkozva elmondta, hogy a vámpírvadászós kaland május elején érkezhet meg. 

A kiadó jelenlegi terve állítólag az, hogy a játékosok számára biztosítanak majd egy korai hozzáférést, hasonlóan ahhoz, amit a Forza Horizon 5 esetében is garantáltak a prémium változatot megvásárló fogyasztók számára. Ez azt jelentheti, hogy a Redfall majdnem egy évvel később jön az eredetileg tervezettnél, hiszen 2022 nyarán kellett volna befutnia.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Egyelőre a május nem tűnik túl zsúfoltnak, a nagyobb dobások közül a Switch-exkluzív The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom jön, valamint a Rocksteady újdonsága, a Suicide Squad: Kill the Justice League.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)