Hirdetés

Egyre kevesebb eredeti World of Warcraft játékos

|

A Blizzard lehet, hogy hatalmas öngólt rúgott magának azzal, hogy kiadta a World of Warcraft: Burning Crusade kiegészítőt.

Hirdetés

Az alap World of Warcraft program egyre kevesebb játékosnak ad virtuális otthont, mivel mindenki a World of Warcraft: Burning Crusade kiegészítőben kalandozik. Több fanatikus játékos, akik nem is egy 60-as szintű karakterrel játszották a játékot azt mondták, hogy nincs értelme az eredeti WOW világban maradni, mivel az új expansion új kalandokat, új küldetéseket és nagyobb jutalmakat tartogatnak nekik. Az alap játék egyik legfontosabb városa, Ironforge például már szinte teljesen kiürült, ami az új játékosoknak igencsak illúzió romboló képet festhet a játékról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)