Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy a CS:GO-ból is battle royale játék lesz

|

A Valve a jelek szerint már jó ideje készül rá, hogy konkuráljon a PUBG-vel, és ha minden jól megy, már a bejelentés sincs nagyon messze.

Hirdetés

A Valve a Perfect Worlddel társulva dobta piacra Kínában a CS:GO-t, azonban a free-to-play modellel sem sikerült hatalmas áttörést elérniük. Ezzel szemben a PUBG hatalmasat kaszált ázsiában, Brendan Greene játéka teljesen felborította az erőviszonyokat a piacon.

Hirdetés

Nem csoda, hogy a Valve nem akarja ennyiben hagyni a dolgot, és a jelek szerint már nagyon régóta dolgoznak a megfelelő megoldáson. A legelső szivárgás még 2016. tavaszán érkezett, amikor is bekerült néhány izgalmas dolog a játékba, amiket azóta sem használtak. Ezt követően minden patch forráskódját szétcincálták a rajongók, és rengeteg érdekes változóra akadtak, legyen az a sziget, a különböző hangok, a supply dropok, vagy épp az új fegyverek. A Valve egyelőre nem erősített meg semmit, de egyáltalán nem tartjuk kizártnak, hogy ők is beszállnak a versenybe, hogy visszanyerjék a játékosbázist.

Ti örülnétek, ha tényleg ebbe az irányba mozdulna el a CS:GO?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)