Hirdetés

Egyenesben A hobbit mozi

|

Hosszú pereskedés után tegnap végre sikerült megegyeznie a Peter Jackson-MGM-New Line triónak, így lesz A hobbit mozi.

Hirdetés

Tegnap hivatalossá vált, hogy ugyan nem Peter Jackson ül majd A hobbit mozi rendezői székébe, de biztosan készül a Gyűrűk Ura trilógia előzményeként is ismert könyv filmadaptációja.

hobbit_1.jpg

Mint ismeretes, a Peter Jackson-MGM-New Line hármas a Lord of the Rings után azonnal szerette volna elkezdeni A hobbit forgatási munkálatait, azonban Jackson csúnyán összeveszett a stúdió vezetőségével, így a forgatási helyszínek látogatása helyett a tárgyalótermek vendégszeretét élvezte a hármas. A több évnyi huzavona viszont úgy fest megszűnt, ugyanis tegnap sikerült megegyezniük a feleknek és az örömteli bejelentés mellé egy-két információt is csepegtettek.

Ezek szerint két rész készül majd A hobbitból. A forgatások ténylegesen csak 2009-ben kezdődnek meg, addig csak előkészületek zajlanak. Az első rész valamikor 2010-ben kerül a filmszínházakba, míg a folytatás egy évvel később lesz majd megcsodálható. Peter Jackson és felesége, Fran Walsh executive producerként bábáskodnak majd a két múvi felett. A rendező kiléte egyelőre még titok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)