Hirdetés

Egy új Twisted Metal játék is készül a sorozat mellé

|

Ugyan a PlayStation Showcase-en nem bukkant fel a Twisted Metal széria, egy riporter belsős forrásai szerint igenis várható egy új játék.

Hirdetés

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a Twisted Metal franchise feltámadóban van egy új sorozattal, amit a Deadpool írói fognak tető alá hozni. Az viszont egészen új értesülés, hogy Jeff Grubb, a VGC belsős forrásaival megtámogatva azt állítja, hogy készül egy Twisted Metal játék is.

Az ipar jól ismert riportere szerint a Sony szeretne élni a médiakeresztezés adta lehetőségekkel. A Witcher sorozat láthatóan megdobta a The Witcher 3 eladásait, ez pedig új együttműködésekhez vezethet a szórakoztató- és játékiparban.

Hirdetés

Akárhogy is, Grubb jelentése szerint a Twisted Metal játék munkálatai még nagyon korai fázisban vannak (valószínűleg ezért sem vitték tegnap a színpadra), így nem tudni, hogy mikor érkezik. Az biztos, hogy a franchise atyja, David Jaffe nem része az új projekt csapatának.

Az utolsó Twisted Metal játék 2012-ben jelent meg az Eat Sleep Play gondozásában, ami Jaffe azóta bezárt stúdiója volt. Reméljük, az új cím jobban fog szerepleni a 9 évvel ezelőtti rebootnál.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)