Hirdetés

Egy új jelentés remek hírrel szolgál a hardcore Halo-rajongóknak

|

A vérbeli fanok körében különösen nagyot szólhat a Halo Infinite E3-as bemutatója, ám ez még a fogadtatás kárára is mehet.

Hirdetés

A Halo Infinite tavaly nyári, vegyes fogadtatású leleplezése után a Microsoft visszavonulót fújt, s a 343 Industries fejlesztői azóta is kalapálják az eredetileg az Xbox Series X nyitócímének szánt játékot. Master Chief új kalandjának megjelenése pillanatnyilag az őszi-téli szezon környékén várható, legközelebb pedig talán a vészesen közelgő E3-on kapunk majd róla új infókat.

A VentureBeat újságírója, s egyben iparági bennfentesnek számító Jeff Grubb viszont nemrég egy olyan értesülésről beszélt a Halo Infinite E3-as műsora kapcsán, ami hamar lázba hozta a széria régi motorosait. Grubb a The Game Mess Show című műsorában árulta el, hogy a Microsoft kimondottan a hardcore Halo-fanokat  (Halo-ass Halo fans) célozhatja a sci-fi lövölde idei prezentációjával.

Hirdetés

A riporter szerint az új játékosok ezért csak "még több Halót" látnak majd friss és izgalmas dolgok helyett, ami akár kockázatot is jelenthet a szélesebb körű fogadtatásra (s így végső soron az eladásokra) nézve. Grubb továbbá nem valószínűsíti, hogy a Microsoft nagyobb mélységekbe megy az E3-on a Halo Infinite kapcsán, mivel a fejlesztők inkább a játék befejezésére koncentrálnak egy komoly show összeállítása helyett.

A műsorban ezen kívül az is elhangzott, hogy az idei E3-on a Halo Infinite többjátékos módján lesz a hangsúly, de Grubb nem számít Battle Royale-módra, mivel ha lesz is valaha ilyen, az szerinte csak később kerül majd be a repertoárba. A multi hódolói így inkább az olyan hagyományos versenyszámok visszatérése miatt dörzsölhetik a tenyerüket, mint például a Capture the Flag.

Jeff Grubbról ugyanakkor nem árt megjegyezni, hogy természetesen ő sem jós, a múltban többször is tévedett már, szóval bőven maradtak még nyitott kérdések az E3-as Microsoft-show előtt, melyen akár 5 új játék is bemutatkozhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)