Hirdetés

Az Xbox akár öt teljesen új játékot is bejelenthet a 2021-es E3-on

|

Legalábbis erről számolt be most egy szivárogtató, de még szerinte is bármi változhat a júniusi show-ig.

Hirdetés

Tavaly összesen négy teljesen új saját játékot leplezett le az Xbox az E3-on (Forza Motorsport, State of Decay 3, Avowed, Fable), erre egy Klobrille nevű hivatásos szivárogtató hívta fel most újra mindenki figyelmét egy tematikus fórumon. Ezt követően pedig azt is elárulta, hogy tudomása szerint idén öt teljesen új cím bedobására számíthatunk a júniusi rendezvényen.

Fontos, hogy az öt cím az Xbox Game Studios és a Bethesda közös kalapjából kerül majd kihúzásra az E3-on. Persze csak akkor, ha addig nem változik semmi sem.

Hirdetés

Még maga a szivárogtató is kiemelte ugyanis, hogy bármikor borulhatnak a dolgok, az Xbox illetékesei jelenleg is tervezgetik még, mit lesz érdemes tényleg bemutatni a show-n, és minek kell még egy kis csiszolgatás inkább. Valószínűleg nem akarnak újra belefutni egy akkora pofonba, mint amilyet a Halo Infinite kapott.

Kíváncsian várjuk végül mivel rukkol elő összességében az Xbox Game Studios. Teljesen új IP-ket nyilván lehetetlen lenne előre megtippelni, de a régebbi xboxos és bethesdás franchise-ok közül ti mely kapcsán örülnétek a legjobban egy újabb játéknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)