Hirdetés

Egy modnak köszönhetően már a Cyberpunk 2077-ben is kiberpszichóvá válhatsz

|

A Cyberpunk: Edgerunners hatása újfent érezteti magát a CD Projekt RED játékán.

Hirdetés

Megnyugodhatnak azok, akik aggódtak a Cyberpunk IP sorsáért: a CD Projekt RED nemrég több új The Witcher játék mellett bejelentette a folytatást is, így a Cyberpunk 2077 első és egyben utolsó kiegészítője, a Phantom Liberty után sem húzza le a rolót a franchise. 

De az újdonságokról nem csupán a fejlesztők gondoskodnak,  hanem a modderek is. Mostanában érthető módon a Netflix népszerű sorozata, a Cyberpunk: Edgerunners kapcsán érkeznek tucatszámra a változatos modok, elsősorban a két fő karakterre, Davidre és Lucy-re fókuszálva

Hirdetés

A moddereknek köszönhetően pedig már olyasvalamit is kipróbálhatunk, amit az alapjátékban nem volt lehetőségünk: bár számos megbízás során kellett levadásznunk kiberpszichókat, mi magunk nem válhattunk azzá. Ezen igyekszik változtatni a DJ_Kovrik által prezentált Wannabe Edgerunner mod, amely lényegében hozzáad egy új statot a játékhoz, a Humanity-t, avagy Emberséget. Ennek köszönhetően minden kiberfejlesztésnek van egy adott "humanitás költsége", és minél többet építünk magunkba közülük, annál jobban tereljük a karakterünket a kiberpszichózis felé.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A képességek használata és az ellenségek megölése ugyancsak csökkenti az emberségünket, noha csak ideiglenesen: neuroblokkolókkal állíthatjuk vissza. 

A kiberpszichózisnak egyébként több fokozata is van: az emberség csökkenése kezdetben glitcheket okoz, majd a pre-pszichózis szakaszában ez felerősödik és kritikus sebzés-debuffhoz vezet, végül a legsúlyosabb esetben durva vizuális glitcheket és rendőri beavatkozást eredményez, de egyúttal feltuningolja a statokat is, szóval megállíthatatlanná válhatunk.

A Wannabe Edgerunner mod már tölthető a Nexus Mods honlapjáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)