Hirdetés

Egy fontos elem nélkül rajtol a Call of Duty: Vanguard zombis módja

|

Csak később kapcsol teljes gőzre az élőholtak daráldája.

Hirdetés

November 5-én, azaz pénteken végre befut a Call of Duty: Vanguard, így hamarosan megtudjuk, mit hozott ki a Sledgehammer az ismét felmelegített második világháborús témából.

Nagy örömünkre az idei epizódból sem hiányzik majd a zombis mód, ám ezért nem a fő játékot gondozó stúdió, hanem a Treyarch felel, akik a 2008-as World at Warban először prezentálták a publikumnak az élőhalottas zúzást. A csapat nemrég egy blogbejegyzésben mesélt a játékmódról, amiből egy rossz hírre is fény derült.

Hirdetés

A Treyarch posztja ugyanis arról ír, hogy a Main Questre, vagyis a Zombies fő küldetésszálára a Vanguard pénteki megjelenésekor és a december 2-án induló Season One-ban sem érdemes számítanunk.

"A játékosok egyéb meglepetés elemekkel is találkoznak majd a Season One későbbi szakaszában, melyek előkészítik a terepet az érkező Main Questünknek. Ez a fő küldetésszál egy váratlan szövetséges felbukkanásához kötődik a Season One után, ami tovább bővíti a Dark Aether narratíváját, és további részleteket fed fel a karakterekről és a lényekről, akiket a játékosok eddig megismerhettek."

Magyarán a Main Quest közvetlen előzménye egy olyan szereplő színre lépése lesz, aki csak a Season One lezárultával teszi tiszteletét a játékban. Addig is persze bőven lesz mivel szórakoznunk a Treyarch zombis vidámparkjában, a Treyarch ugyanis egy megújult koncepcióval készül, melyről már az októberi gameplay trailer kapcsán is beszámolhattunk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ami pedig magát a Vanguardot illeti, az Activision a napokban közzétette a játék roadmapjét is, amiről itt olvashatsz bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)