Hirdetés

Egy Call of Duty: Warzone játékos rátalált egy még meg nem jelent pisztolyra

|

Nem meglepő módon iszonyú erős, úgyhogy van képünk arról, hogyan fogja átalakítani a metát a Raven Software.

Hirdetés

Egy /u/RestlessGoats nevű Reddit felhasználó egy kellemes meglepetéssel borította fel a /r/CODWarzone közösségének lelkivilágát. Emberünk megszerezte a még meg nem jelent Sykov pisztoly tervrajzait egy weapon dropnak köszönhetően. Semmi extra trükközést nem vetett be, egyszerűen az ilyenkor szokásos fejlesztés helyett egy tervrajzot kapott, amiből meglett a pisztoly teljesen automata verziója.

Hirdetés

A Sykov jelenleg csak Survival módban érhető el, de régóta várják a Warzone játékosai, hogy a battle royale csataterén lövöldözhessenek vele. A teljes automata verzió azt sugallja, hogy a Survivalben látott minden fejlesztés elérhető lesz rá, ami veszélyesnek hangzik, pláne, ha kettőt is kezünkbe vehetünk majd belőle.

I was able to get access to the new unreleased Sykov blueprint using weapon drops in Plunder from r/CODWarzone

Kíváncsian várjuk, hogy mikor fogják a fejlesztők hivatalosan is elérhetővé tenni. Addig RestlessGoats lesz az egyetlen, aki rendelkezik ezzel a cukisággal, és szólt is erről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)