Hirdetés

Egy apa játékbeli bérgyilkosokat szabadított fiára

|

Az otthonülő gamer gyerek nem talált - vagy nem is keresett - neki tetsző állást. Kétségbeesett apja érdekes nevelési módszert választott.

Hirdetés

Biztos a ti életetekben is volt már olyan, hogy valamelyik szülőtök rossz szemmel nézett a hobbitokra (nem azokra a hobbitokra) és ezért eltiltást, vagy más módszert vetett be a szabályzás érdekében. Hasonló okból, de egészen más eszközökkel akarta munkára bírni Xiao Feng apja, kilátástalan helyzetben lévő fiát. A 23 éves srác egyébként is rossz osztályzatokkal végezte el az iskolát, és mikor felvették egy szoftverfejlesztő céghez, az sem tartott sokáig: három hónap után távozott, mondván, hogy ezt a munkát nem neki találták ki.

Eltiltással feleslegesen próbálta volna tettekre bírni gyerekét az aggódó apa, ezért úgy gondolta, hogy biztosan változna a helyzet, ha kedvenc játékát megunná, sőt megutálná. A kínai MMORPG játékosai között talált pár vállalkozó szellemű „bérgyilkost”, akik vállalták, hogy egy ideig komoly nyomás alatt tartják a srác karakterét. Ez nem volt nehéz feladat a zsoldosok számára, tekintve, hogy saját avatárjaik mind szintben, mind felszerelésben magasan Xiao Fengé felett álltak.

Az apa persze nem fia szabadidős tevékenységét szerette volna tönkre tenni, mindössze szerette volna, ha a srác elkezdi végre a felnőtt életet, és a saját lábára állna, vagy legalább belekezdene egy karrierbe. Sok stresszes kalandozással eltöltött óra után Feng számára egyértelművé vált, hogy apja áll a folyamatos levadászások mögött, így megmondta neki, hogy ő márpedig nem függő, egyszerűen csak nem talált még olyan munkát, amiben jól érezné magát. Elképesztő módon az apa hitt fiának: visszahívta a zsoldosokat, és minden visszatért a régi kerékvágásba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)