Hirdetés

Star Wars - alternatív történettel érkeznek a játékok

|

Az EA-nek tetszett, amit a Warner csinált a Batman játékokkal, így a készülő Star Wars játékukban is valami hasonlót terveznek. A történet új, a világ a régi marad.

Hirdetés

Lassan három éve nem kaptunk új Star Wars játékot, pedig igény az lenne rá. A 2011-ben megjelent SW:TOR és LEGO Star Wars III óta elég nagy a csend, készülget a Star Wars: Battlefront, néha előtűnik a 1313 csak azért, hogy aztán újra leállítsák a fejlesztést, illetve zárt bétába ért a PC exkluzív Attack Squadrons, az univerzum rajongói azonban ennél jóval többet is el tudnának viselni.

A következő 10 évben az EA szállítja majd a Star Wars játékokat, és bizony a rajongóknak nem könnyű megfelelni (főleg mert az EA-ről van szó), így fel kell kötniük a gatyát, ha nem akarják kivívni a fanatikusok haragját. Jól körül is néztek, hogy milyen irányba lenne célszerű elindulni, és úgy látszik, elkezdett körvonalazódni egy lehetséges irányvonal.

"A Warner Bros. sikeresen ültette át a Batman univerzumot. Egy olyan interaktív élményt hoztak létre, amely alapjaiban kapcsolódik a filmekhez és a képregényekhez, történetében azonban teljesen újat hoz mély és jelentőségteljes tartalommal tölti meg a játékot" - nyilatkozta Andrew Wilson, az EA vezetője. "Mi is hasonlóan szeretnénk kezelni a Star Wars játékokat. Nem akarjuk követni a filmeket, lemásolni bármelyik történeti szálat." - tette hozzá.

Ti milyen Star Wars játéknak örülnétek leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)